Muré, Pinot Blanc, Signature

109,75  m/Moms
( 87,80  u/Moms )
ekskl. levering
Pinot Blanc er en af Alsace områdets berømte druer, og producerer en vin med god karakter, der passer fortrinligt til lidt kraftigere madretter.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Pinot Blanc er en af Alsace områdets berømte druer, og producerer en vin med god karakter, der passer fortrinligt til lidt kraftigere madretter.

Området og Producenten: Alsace distriktet er beliggende i det nordøstlige Frankrig, og ligger på den østlige side af bjergkæden Vogeserne. Her ligger markerne i læ for den værste regn og blæst, og giver fremragende grobund for en bred vifte af druesorter. Muré ligger i byen Rouffach i det sydlige Alsace, og har sine marker her i området. Her er lidt varmere end i det nordlige Alsace, og det giver vine, der generelt er mere kraftfulde og ”fede” i strukturen.

Domaine Muré ledes i dag af 12. generation af vinmagere: Véronique og Thomas Muré. Familien har dyrket vin i dette område siden 1648, og de købte Clos St. Landelin i 1935. ”Clos” er en betegnelse for et markstykke, der er indhegnet med sten. Denne mark ligger inden for appellationen Vorbourg, der har Grand Cru klassifikation. Marken er helt unik, beliggende med sine 15 hektar i den sydlige ende af Grand Cru Vorbourg. Siden 2003 er hele marken blevet behandlet efter økologiske forskrifter.

René Murés Signature serie er fremstillet dels på egne druer og dels på opkøbte druer fra nøje udvalgte samarbejdspartnere. 

Vinen: Pinot Blanc høstes i hånden fra gamle vinstokke dyrket efter familiens gamle traditioner. Efter høsten vinificeres mosten under temperaturkontrol, for at bevare mest mulig af druens karaktertræk.

I Glasset: Herlig dybde i duften med noter af moden melon, fersken og nyslået græs. Smagen er blød med noter af fersken og med en medium fylde. God tæthed i smagen der gør denne hvidvin godt egnet til mad.

Servering: Lækker hvidvin til fisk, lyst kød, pateer, milde oste, buffet eller ren fornøjelse. Server ved 8-10°C.

Pressen:
Årgang 2010
FINANSBUREAUET- 5 ud af 6 stjerner: "Frisk, tæt og delikat Pinot Blanc fra Alsace med toner af fersken og moden pære. Oplagt både som terrasse- og madvin". (21-05-2012)

Land: Frankrig
Område: Alsace
Årgang: 2010  
Drue: Pinot Blanc 
Indhold: Hvidvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler