Aalborg Grill Akvavit

159,75  m/Moms
( 127,80  u/Moms )
ekskl. levering
Her er tale om den klart mildeste Aalborg variant og med sin runde søde smag er den et værdigt alternativ til folk der traditionelt ikke er så meget for de normalt lidt tungere snapse. Samtidigt vil den uden tvivl fortsat vil appellere til den mere traditionelle snapse bruger, der ser snapsens berettigelse i en kulinarisk kontekst.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Aalborg ønsker at udvide danskerne muligheder for at drikke snaps og akvavit. Derfor lanceres nu Aalborg Grill Akvavit, hvor fadlagringen giver den en blid karakter, og alkoholen modvirker den oppustethed der ofte kan følge fed og krydret mad.

De markante vanilje noter denne akvavit byder på, vil komplementere de røgede/brændte smage, der ofte karakteriserer grillet mad. Smagsmæssigt ligger den i den milde ende og vil appellere bredt til de danske forbrugere. Med sine 37,5% vil den dog stadig umiskendeligt blive set som en snaps. Produktet vil i særlig grad være attraktivt for den modne danske mand, der sætter en ære i at grille sit kød, og som ved juletid også sætter pris på en god akvavit til maden.

Her er tale om den klart mildeste Aalborg variant og med sin runde søde smag er den et værdigt alternativ til folk der traditionelt ikke er så meget for de normalt lidt tungere snapse. Samtidigt vil den uden tvivl fortsat vil appellere til den mere traditionelle snapse bruger, der ser snapsens berettigelse i en kulinarisk kontekst.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Akvavit
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 37.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler